Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Kampanjefelt
Publisert 19.01.2018
Kommunelogo

Søndag kveld: Vi klarer ikke å kjøre nok vann til Vanvikan med tankbil. Alle abonnenter MÅ bruke minimalt med vann. Vi jobber med reserveløsning som forhåpentligvis er i drift i løpet av mandag. Men inntil videre: kun strengt nødvendig bruk av vann.

 

Oppdatering søndag: Fortsatt samme situasjon som lørdag. NB! Vi greier så vidt å kjøre nok vann til Vanvikan. Alle abonnenter må redusere vannforbruket så mye som mulig.

Oppdatering lørdag formiddag: Renseanlegget har fortsatt problemer. Vi kjører tankbiler med renset vann fra Rissa vannverk og fyller i tankene til Vanvikan vannverk. Vannet som tappes fra kranene kan drikkes som vanlig. Det er fortsatt viktig at abonnentene i Vanvikan reduserer vannforbruket mest mulig.

Oppdatering sent fredag kveld: Mye av det elektriske anlegget i renseanlegget er ødelagt. Vi får ikke bestilt deler før etter helga. Vi kommer til å kjøre vann med tankbil fra Rissa til Vanvikan. Nærmere info om dette kommer etter hvert. NB! Abonnentene i Vanvikan oppfordres sterkt til å redusere vannforbruket mest mulig.

Renseanlegget har problemer. Alle abonnenter oppfordres til å være sparsomme med vannforbruket. Driftspersonell jobber med saken. Mer info kommer når vi vet mer.

 

Publisert 03.01.2018
Bryggerekke 1

Nå er vi Indre Fosen kommune, og dette er vår offisielle hjemmeside. Denne portalen er fremdeles under utvikling. Noe informasjon vil fremdeles mangle i overgangen til ny kommune. Vi beklager også at noen funksjoner vil være ustabile nå i starten.