Publisert 19.04.2018

Indre Fosen kommune beklager at vi har oppgitt feil beløp på fakturaen for kommunale avgifter som ble sendt ut i mars. Det ble sendt ut for høyt beløp for feiing til alle i Indre Fosen kommune som har skorstein på boligeiendom. I tillegg ble innbyggere i tidligere Leksvik kommune fakturert for mye for vannmåleroppgjøret for 2017. Indre Fosen kommune vil justere feilene i neste faktura for tjenestene.

Publisert 18.04.2018

Budsjettkorrigering, deltakelse i Trondheim Havn, matstrategi og valg av tilbyder for prosjekt Stadsbygd omsorgssenter er noen av sakene på agendaen. Ordføreren må svare på to interpellasjoner, i tillegg til å orientere om Fosenvegprosjektet og prosessen videre.

Publisert 13.04.2018

Indre Fosen formannskap og arealutvalg drøftet i felles møte den 5. april hva de behøver mer informasjon om før de kan beslutte prioritering av midlene som ligger i Fosenvegprosjektet.

Publisert 11.04.2018

I år som i fjor samler renovasjonsselskapene i Midt-Norge kreftene for en felles strandryddeaksjon.

Publisert 09.04.2018

Karetvegen i Leksvik vil bli stengt en dag i denne uka eller i neste. Vi kommer tilbake med mer info når vi vet dato. Stenginga skyldes arbeidet med flerbrukshallen.

Publisert 04.04.2018

Nå skal alle små vannforsyningssystem registreres.

Publisert 03.04.2018
Gratis familieferie  4

I Norge lever 95 000 barn i vedvarende lavinntektsfamilie. 6500 av disse barna lever i Trøndelag. Røde Kors ønsker å gjøre noe med dette og tilbyr gratis ferie til barnefamilier med svak økonomi.

Publisert 27.03.2018

Arealutvalget har vedtatt å legge forslag til endret plan ut til offentlig ettersyn.

Publisert 21.03.2018

Gatelysene ved Hallen i Leksvik og nedover mot Hesthagen/Trøa blir borte en lang periode på grunn av arbeidet med flerbrukshallen.

Publisert 14.03.2018
Sammenstilling avc designelemeneter

Kommunen sender ut faktura fire ganger i året for kommunale tjenester knyttet til din eiendom. Første faktura har betalingsfrist 30. mars.