Fiskepakke

• 5 cm purreløk
  • ¼ paprika
  • 3 topper brokkoli
  • Evt andre grønnsaker du har liggende
  • 1 ss creme fraiche eller rømme (denne kan sløyfes)

Slik gjør du det:

Kutt fisken i passe biter. Her kan du velge den fisken du liker best. For eksempel torsk, sei, laks, ørret, steinbit. Du kan bruke forskjellige fisketyper i samme pakke.

• Kutt så grønnsakene i passe biter, ikke for store.
  • Hell litt olje på midten av litt aluminiumsfolie og legg grønnsakene i oljen. Fisken legges over grønnsakene. Ha på litt salt og pepper. Her kan du krydre etter eget ønske. Ha deretter på creme fraiche eller rømme på toppen. Lukk posen mot toppen, slik at ingenting renner ut. Lukk posen helt tett.
  • Sett posen inn i ovnen på 180 grader i ca 15-20 minutt-til fisken er passe stekt. Åpne posen og se at fisken er gjennomstekt.
  • Kok nudler som anvist på pakken mens fisken steker i ovnen.
  • Server fiskepakken med nudlene.