Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kyllingwok

2-3 porsjoner

Du trenger:

  • 2 kyllingbryst
  • 1 liten pakke sukkererter 
  • 1 rød paprika 
  • 2 vårløk, eller en liten purreløk 
  • 2 gulrøtter
  • 2 pk fullkornsnudler 
  • 2 ss soyasaus 
  • 1 sitron
  • 2 ss matolje 
  • 2 ss usalta nøtter (de fleste passer)
  • litt salt 
  • sesamfrø, hvis du vil

Slik gjør du det:

  1. Kutt opp kyllingen i tynne skiver og ha det i en bolle. Vask fjøla og kniven godt!
  2. Kutt alle grønnsakene i strimler. Gulroten kan du skjære med en potetskreller eller ostehøvel i tynne skiver. Ha alle grønnsakene i en ny bolle.
  3. Varm opp oljen i en stor stekepanne eller gryte. Tilsett kyllingen og stek den 2 minutter før du tilsetter grønnsakene. La dette steke i 2 minutter og tilsett soyasaus og sitronsaft. Nå kan du ha i sesamfrø og nøtter.
  4. Server dette med nykokte nudler. 
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.