Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Evakueringen oppheves

Evakueringen ved Kroveien, Kroflata og deler av Hjelopveien oppheves. Veien øst for Hjelopveien nummer 88 vil fortsatt være stengt fram til NVE med sikkerhet kan si at veien er trygg. Vi oppdaterer saken på forsiden av vår hjemmeside. 

 

 

 

 

Stadsbygd skole

Stadsbygd skole er en barne- og ungdomsskole (1. – 10. trinn) som ligger 7 kilometer fra Rørvik fergeleie og 13 km fra Rissa sentrum.

Elevtall

Cirka 270

Generelt om skolen

Skolen ligger midt i bygda Stadsbygd, med idrettshall, kunstgressbane, svømmebasseng og samfunnshus rett i nærheten. Skolen er på den måten et naturlig samlingspunkt for bygda. I tillegg har Stadsbygd mange attraksjoner som f. eks Museet Kystens Arv, helleristningsfeltet "Stykket", natur- og fuglereservat i Grønningsbukta og mye mer. Naturen er rett utenfor døra med skiløyper, skog, fiskevann og andre turmuligheter.

Utviklingsarbeid

Skolene i tidligere Rissa kommune har en visjon om at elevene skal være like motivert for å lære når de går ut av skolen som når de kommer inn. For å nå denne visjonen, har Stadsbygd skole utarbeidet utviklingsmål med vekt på klasseledelse, underveisvurdering, relasjoner og samarbeid. Vi har engasjert oss i flere utviklingsprosjekter for å komme nærmere vår visjon: de to nasjonale satsningene «Skolebasert kompetanseutvikling» og «Vurdering for læring» og et lokalt, tverrfaglig prosjekt kalt «Den gode gjennomføringen». Her er målet å lage gode rutiner og planer for et helhetlig løp fra barna starter i barnehagen til de fullfører videregående opplæring.

Ny skole

Det er en plan om å bygge ny skole i løpet av de nærmeste årene. Her vil uteområde, arealbruk og miljøhensyn være viktige faktorer i prosessen.

Skoledagens start og slutt

  • Skolen starter kl 08.20 for alle elever
  • Skoleslutt 13.25 for småtrinn
  • Skoleslutt 13.25 mandag og 14.25 tirsdag-fredag for mellomtrin
  • Skoleslutt 14.25 for ungdomstrinn

 

SFO-tilbud (skolefritidsordning)

Mandag til fredag: kl. 06.45-08.10 morgen og 13.30-16.45 ettermiddag.

SFO ligger i skolens lokaler. De ligger i det som er 1.trinns lokalene og er dermed nærme «der det skjer». Det serveres varmmåltid 1-2 ganger i uka. I tillegg benytter de også fasilitetene ved skolen, slik som hallen og skoleområdet.

Flytte til Stadsbygd?

Les om bygdene våre på siden Bo i Indre Fosen.

Adresse

Besøksadresse: Teglverksveien 65, 7105 Stadsbygd

Postadresse: Stadsbygd skole, Rådhusveien 13, 7100 RISSA

 

Kontakt

Roger Fredheim
rektor, Stadsbygd skole
917 60 190
Stefan Hansen
inspektør, Stadsbygd skole
934 16 087
Merete Strøm
helsesøster (og skolehelsesøster Stadsbygd 1.4.trinn)
994 18 032
Ingvild Alseth
helsesøster Åsly skole, 1.-4. trinn og Stadsbygd 5.-10.trinn
994 16 492
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.