Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Evakueringen oppheves

Evakueringen ved Kroveien, Kroflata og deler av Hjelopveien oppheves. Veien øst for Hjelopveien nummer 88 vil fortsatt være stengt fram til NVE med sikkerhet kan si at veien er trygg. Vi oppdaterer saken på forsiden av vår hjemmeside. 

 

 

 

 

Kulturskolen

Kulturskolen har circa 400 elevplasser og 16 lærer, og tilbyr undervisning i musikk, dans, teater, foto og visuelle kunstfag.

Inn- og utmelding

Hovedopptaket skjer en gang i året og søknadsfristen er 15. mai. Elever beholder plass(er) til de melder seg ut skriftlig. Hvis du allerede er elev ved kulturskolen, og skal fortsette med samme aktivitet, trenger du ikke å melde deg inn for hvert semester.

Utmelding for kommende skoleår skal også skje innen 15. mai og gjøres ved å logge inn i Speedadmin.

1.desember er fristen for å melde seg inn eller ut til vårsemesteret.

 

Kulturskolens tilbud

Du finner oversikt over alle våre tilbud ved å klikke deg inn på Fag.

 

Kulturskolen på Facebook

Følg oss for bilder, nyheter, arrangementer mm.

 

Fant du ikke aktiviteten du leter etter?

Hvis du ikke fant aktiviteten på Indre Fosen kulturskole Speedadmin, kan du se om den tilbys av lag og foreninger i kommunen.

 

Kontakt

Svein Buan
kulturskolerektor
415 25 873
Nyseter Anne Grete
inspektør, Kulturskolen
992 61 072
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.